دکتر نسیم اثناعشری پس از موفقیت در کنکور سراسری وارد دوره دندانپزشکی عمومی شد. وی پس از گذراندن این دوره در سال 1388 وارد دوره تخصصی ارتودنسی گردیده و با کسب بورد تخصصی در سال 1392 به عنوان هیات علمی در دانشکده دندانپزشکی آزاد اصفهان مشغول به کار شد و همزمان در بخش خصوصی و مطب شخصی خود در شهر اصفهان فعالیت دارد. در مطب تخصصی دکتر اثناعشری سعی شده از تیم درمانی ماهر و مجرب و متعهد استفاده شود و بهترین خدمات تخصصی جهت ایجاد لبخند زیبا و متناسب با چهره هر فرد ارائه شود.
کتاب های تالیف/ترجمه شده
- ترجمه کتاب “موفقیت های کلینیکی درمان های ارتودنسی و جراحی دندان های نهفته”
- ترجمه کتاب طب دهان (Oral Medicine)
- تالیف کتاب “اوربایت عمیق”
تجربیات پژوهشی
- چندین مقاله پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی
- هدایت پایان نامه های دوره دکترای عمومی به عنوان استاد راهنما و استاد مشاور
ارائه خدمات تخصصی ارتودنسی
مشکلات فک و صورت
جراحی فک و صورت بر درمان مشکلات مربوط به بافتهای نرم و سخت صورت، دهان و فکها (فک بالا که به آن ماگزیلا گفته میشود) تمرکز دارد. گاهی اوقات جراحی فک و صورت در بیمارستان انجام میشود اما بسیاری از درمانها نیز در کلینیک قابل انجام هستند. جراح فک و صورت درمانهایی مانند کشیدن دندانهای با شرایط خاص مانند دندانهای عقل نهفته، اصلاح فک (جراحی ارتوگناتیک)، جراحی شکاف لب و کام و مشکلات مفصل گیجگاهی فکی را درمان مینماید. همچنین در بسیاری از درمانهای پیچیده دندانپزشکی نیاز به جراح فک و صورت وجود دارد.
ارتودنسی بزرگسالان
امروزه برخلاف گذشته روشهای بسیار زیادی برای صاف و مرتب کردن دندانها در افراد بزرگسال وجود دارد. بنابراین طیف گسترده تری از افراد میتواند اقدام به درمان ارتودنسی نمایند. بیشتر افراد از نوعی مشکل ارتودنسی که یکی از متداولترین آنها کجی دندانها است، رنج میبرند. با این حال بسیاری از آنها از آنجایی که درمان ارتودنسی را معادل سیمکشی دندانها و ظاهر فلزی لبخند میدانند، از انجام درمان ارتودنسی اجتناب مینمایند. پیش از هر چیز باید بدانید امروزه انواع روشهای درمانی برای سلیقه ها و موقعیتهای مختلف طراحی شده اند که امکان صاف و مرتب شدن دندانها برای همه افراد بزرگسال را فراهم مینماید.
ارتودنسی اطفال
از سن شش تا هفت سالگی که دندانهای دائمی شروع به جایگزین شدن با دندانهای شیری میکنند، درمان ارتودنسی اهمیت پیدا میکند. در این سن طیف گسترده ای از مشکلات دندانی مانند فاصله بین دندانها، کمبود فضا در فک، دندان اضافی، نیفتادن دندان شیری، اوپن بایت و سایر مشکلات دندانی مرتبط با ارتودنسی قابل شناسایی و درمان است. مزیت درمان زود هنگام ارتودنسی این است که در این سن میتوان رشد استخوانها و دندانها را هدایت نمود به صورتی که دیگر نیازی به درمان ارتودنسی در آینده وجود نداشته باشد و یا در صورت لزوم، بسیار آسانتر، کوتاهتر و کم هزینه تر انجام شود.